Luciashow

 
 Boka in söndag den 16 December i kalendern, då är det nämligen dags för årets Luciashow.
Mer information kommer senare.
 
 
Kramar från Usek!
 
 
 

SPÖKKVÄLL

NU ÄR DET ÄNTLIGEN DAGS, SPÖKKVÄLLEN 2012 KOMMER ÄGA RUM LÖRDAG DEN 10 NOVEMBER 2012, KL. 17:00.
 
Enligt tradiotion så kommer den uppskattade spökkvällen äga rum även detta år. Lördag den 10 november 2012 är det dags igen.
 
Varje år anordnar Ungdomssektionen en spökkväll för klubbens ungdomar. Denna aktivitet har  blivit så populär att även ungdomar som inte är med i klubben får komma, dock ska man ha en kopppling till klubben, t.ex. ha en kompis som är medlem.
Kvällen börjar kl. 17:00 med insläpp i lilla ridhuset. När alla har kommit in och satt sig till rätta berättas det ett antal spökhistorier som gör att man kommer in i stämningen.I ridhuset finns det en kiosk där man kan köpa godis och lite annat snacks som man kan äta medans man väntar på att alla ska komma in och även under spökhistorierna.
Efter spökhistorierna släpps man ut i grupper om 2-5 personer för att bege sig ut i skogen. I Judanskogen som ligger bredvid stallet har usek fixat en "spökrunda" runt i skogen.
När man kommer tillbaka från rundan i skogen bjuder Usek på korv med bröd och saft i klubbis.
 
När? Lördag den 10 november 2012
Kl.? Insläpp kl. 17:00
Var? Lilla ridhuset
Kostnad? 50 kr. (+ ev. lite pengar till godis)
 
För mer information + anmälan - kolla in anslagstavlan i stallet!
 
Många kusliga och läskiga kramar från spök-Usek!
 
 

Duktiga Ingrid!

Har ni sätt vad fin bloggen har blivit? Det är duktiga Ingrid som har fixat designen, då det blev för svårt för både Anna och Nathalie. Tack så himla mycket Ingrid :)
Nu när vi fått ordning på den så kommer den börjas uppdateras lite mer flitigt.
Så ni får se till att kika in här lite då och då så att ni inte missar något spännande.
 
Kramar från usek!

Om Lovisa

Lovisa Lundevall

Hej!

Jag heter Lovisa och är 15 år gammal. Jag tycker att det är kul att vara med i usek för att vi får en bra gemenskap och en trygg miljö i stallet! Min absoluta favorithäst är sjävklart Udesso min fina sköthäst. Andra favoriter i stallet är oc¨kså Acapella, och Sunny!

 


Om Kajsa

Kajsa Egier

Hej! Jag heter Kajsa Egier och är 15 år gammal. Jag går i 9:an i Södra Ängbyskolan. Jag har ridit på Äppelvikens Ridskola i fyra år, och nu rider jag på måndagar. Min favorithäst är Caravelle, och henne har jag varit skötare på i lite över två år nu. Det absolut bästa med U-sek är att man får anordna alla roliga aktiviteter och de lite större tillställningarna i stallet. När jag inte är i stallet så håller jag på med musik eller är med mina kompisar och pluggar när det behövs.

Hoppas vi ses i stallet! :)


Om Saga

Saga Heed Gärtner

Hej! Jag heter Saga och är 15 år. Jag går i 9:an på Äppelviksskolan. Mina favorithästar är Wizard och Käck, för att dom är så himla söta! Jag har ridit på ridskolan i 8 år och just nu rider jag söndagar men är där fler dagar. Det roligaste med Usek är att få anordna aktiviteter som barnen tycker är roliga och så klart dom större eventen. På min fritid är jag med mina kompisar och lyssnar på all möjlig slags musik! Kom gärna fram och prata med mig i stallet!:)


Om Alida

Alida Antonsson

Hej! Jag heter Alida Antonsson och är 15 år. Mina favorit hästar är Corlanda, min sköthäst och min förra sköthäst Puff. Jag är nu inne på mitt åttonde år på ridskolan. Det bästa med att vara med i U-sek är att man får vara med och påverka och att få anordna aktiviteter! Min favorit gren är hoppning.


Om Sofie

Sofie Kyséla

Hej, jag heter Sofie Kysela och är 16 år, jag går första året på Bromma Gymnasium. Jag har snart varit på Äppelvikensridskola i 4 år. Mina absoluta favorithästar att både rida och sköta om är Caravelle och Wizard. Det absolut bästa med att vara med i Usek är all gemenskap och att få ordna roliga aktiviteter och kurser för både stora och små. Min största hobby på fritiden är hästar och ridning, men utanför stallet umgås jag gärna med vänner, tränar, seglar, åker skidor och pluggar. Jag är i stallet de flesta dagarna i veckan och jag skulle bli jätte glad om ni kom fram och hälsade eller frågar om någonting ni undrar.
Hoppas vi ses snart! :)

Om Nathalie

 

Nathalie Lager - Andersson

 

Hej jag heter Nathalie Lager Andersson och är ordförande för Brommas ungdomssektion. Jag är 15 år gammal och har ridit på Äppelviken sen jag var runt 7 år. Just nu rider jag två gånger i veckan och tävlar så ofta jag kan i både hoppning och dressyr. Mina två favorithästar är Curry och Dansa. Jag sköter även Dansa tre gånger i veckan. När jag var 12 år gick jag med i U-sek och det har varit många roliga och lärorika år. Det bästa med u-sek är gemenskapen och att jag kan vara med och påverka inom klubben. Att ordna roliga aktiviteter som spökkvällen eller lucia showen är också något av det roligaste. Hoppas att vi ses i stallet!


Om Matilda

Matilda Alsterman

Hej jag heter Matilda och jag är snart 16 år. Jag har ridit på Äppelviken i 10 år. Just nu rider jag bara på fredagar och jobbar även fredagkvällar.
Jag sköter på världens bästa ponny Jonna som jag snart har skött i 7 år. U-sek har jag suttit med i lite mer än ett år och det bästa med att vara med är att jag får lära mig så mycket om hästar och lära känna så många olika typer av människor, sen är det självklart superkul med alla aktiviteter! 
Det var lite om mig, hoppas att vi ses i stallet!

Om Hilda

 

 Hilda Henriksson

 

Hej! Jag heter Hilda Henriksson och är ungdomsrepresentant i stora styrelsen. Jag är 15 år och går i 9an på Sundbyskolan.
Jag har ridit på Äppelvikens Ridskola i 8 år och är skötare på stallets finaste häst, Civero.

Förutom Civero så är självklart Dansa min absoluta favorit! Även Sidine är otroligt kul att hoppa!

Det bästa med att vara med i U-sek är att man lär känna massa trevliga människor och att många uppskattar det vi gör för klubben.
Den lilla tiden jag inte är i stallet ägnar jag framför allt åt att vara med kompisar. Jag har även en egen häst på Drottningholm som jag rider då och då.
Hoppas att vi ses i stallet någon gång!

Kram Hilda


Om Hedda

Hedda Billstein

Hej! Jag heter Hedda Billstein och är snart 16 år gammal. Jag går i 9:an på skolan VasaReal och ska snart börja på gymnasiet!
Jag har ridit på Äppelvikens Ridskola i fem år nu och just nu rider jag på onsdagar och i hoppgruppen som är varannan fredag. Mina favorithästar att rida är Albin och Floh, sedan är jag också skötare på Irca som jag snart varit i hela tre år!
Det bästa med att vara med i U-sek är att man får anordna roliga aktiviteter och umgås med alla människor.
När jag inte är i stallet så hänger jag med kompisar och pluggar, som vilken tonåring som helst! 

Hoppas vi ses i stallet!

Om Julia

Kassör: Julia Larsson

Hej! Jag heter Julia och är 16 år gammal. Min sköthäst heter Civero och är en 5-årig valack. I Usek är jag kassör och har varit det sedan februari. Om jag inte är i stallet så kan det vara så att jag är i skidbacken eller på golfbanan. Kom gärna och säg hej till mig i stallet, för då blir jag glad! :)


Om Zoe

Sekreterare: Zoé Pellissier

Hej! Jag heter Zoé Pellissier, men brukar kallas för Zojjan. Jag går i 9:an på Spånga Grundskola och är 15 år. Jag har ridit på Äppelvikens Ridskola i snart två år, innan red jag i ett annat stall i ett och ett halvt år. Jag är i stallet nästan varje dag de veckor jag inte har så mycket läxor. I ungdomssektionen är jag sekreterare vilket jag tycker är superkul. Det allra bästa med att vara med i u-sek är att man får hålla många roliga aktiviteter och hjälpa till att planera de stora showerna. Jag sköter på världens gulligaste häst Puff tre dagar i veckan. På lördagar kan ni ofta hitta mig i stallet!

Hoppas att vi syns i stallet! :)


Om Felicia

Vice ordförande: Felicia Smith

Jag heter Felicia Smith och är 16 år, jag har ridit på Äppelvikens Ridskola i ungefär 6 år. Jag är vice orförande i Usek. Det roligaste med Usek är att hänga med alla i stallet, det är så kul att vi alla kan umgås trots att vi är i olika åldrar. Alla hästar i stallet är fina men Chips, Corlene och Curry är lite extra bra och självklart är Brandon, min sköthäst allra bäst!


Om Hilda

Hilda Henriksson

Hej! Jag heter Hilda Henriksson och är ungdomsrepresentant i stora styrelsen. Jag är 15 år och går i 9an på Sundbyskolan.
Jag har ridit på Äppelvikens Ridskola i 8 år och är skötare på stallets finaste häst, Civero.

Förutom Civero så är självklart Dansa min absoluta favorit! Även Sidine är otroligt kul att hoppa!

Det bästa med att vara med i U-sek är att man lär känna massa trevliga människor och att många uppskattar det vi gör för klubben.
Den lilla tiden jag inte är i stallet ägnar jag framför allt åt att vara med kompisar. Jag har även en egen häst på Drottningholm som jag rider då och då.
Hoppas att vi ses i stallet någon gång!

Kram Hilda


Bloggen..

Bloggen ser lite konstig ut just nu, men kommer snart att fixas :)


Usek


Tårttävling i söndags :)

I söndags var det tårttävling och detta var alla fina tårtor som bar med :)

Den första tårtan hade Tintin gjort och den vann för godast :)
Den andra hade Vita gjort och den vann för finast :)
Och sist men inte minst vann Martina och Ebbas tårta för roligast :)
Men alla andra tårtor var förstås jätte fina också :)

 


Tårttävling

På söndag klockan 13.00 är det tårttävling! :D
Skriv upp dig och kanske en kompis och Baka en fin tårta med temat Halloween
Man kan vinna finna priser. Vi kommer att bedöma i 3 katigorier 
 
  1. Finast
  2. Godast
  3. Fyndigast 
Lycka till :) 
 

RSS 2.0